1-OP-1 (ONLINE) COACHING

Doelen stellen

Wil je specifieke doelen behalen? Door ze concreet te maken en doelgericht aan de slag te gaan, ga je ze eerder behalen.

 

Leefstijlcoaching

Of je nou wilt afvallen, je slaap wilt verbeteren of andere zaken aan wilt pakken in het leven alles valt of staat met een gezond leefstijl.

Stress Management

De wereld gaat enorm snel tegenwoordig. Er wordt veel van ons verwacht. Stress is onvermijdelijk in het leven, maar je kunt er wel mee leren omgaan.

Balans

Ontdekken waar je kracht ligt en waar jij gelukkig van wordt, kan je leefgeluk enorm vergroten. Het gaat dan vooral om de balans tussen leuke en minder leuke dingen.

Je weet wat je wilt, maar alleen nog niet hoe..

Is het tijd om je
leven te veranderen,
maar heb je daar hulp bij nodig?

Ik help je bij het behalen en creëeren van jouw ideale leefstijl.
Mijn focus ligt op mentale gezondheid, voeding, beweging, stress, slaap, ontspanning  en hormonen. Samen bepalen we jouw gewenste doelen en maken we een plan van aanpak die we gedurende het coachingstraject bijstellen op basis van jouw bevindingen.  

Wat is lifestylecoaching?

Het is voor iedereen die iets wil veranderen.

Of het nu gaat om gezonder eten en afvallen of het durven voeren van dat ene spannende gesprek, dat maakt niet uit. Geen doel is te gek, als je het maar wilt.

In basis gaat het er om dat jij happy met jezelf bent.

Je hebt het vast wel eens gehoord: ‘Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor anderen zorgen.’ Ga maar eens na, is dat bij jou het geval? Wat zeg je bijvoorbeeld tegen jezelf als je in de spiegel kijkt of als je iets ongezonds eet? Zou je dat ook tegen een ander zeggen?

Het kan bijdragen aan een bewustere leefstijl

In het vorige punt beschreef ik al het bewustworden van gedachten. Maar het is vaak zo dat er bij de mensen die willen afvallen veel meer speelt. Denk dan aan stress, slecht slapen en daardoor minder gezonde voedingskeuzes maken en geen energie hebben om te sporten. 

Het draait om het creëeren van een realistische leefstijl.

Het draait om balans in het leven, continu. Daarmee bedoel ik te zeggen dat er geen dieet is waarmee je ineens 10 kilo blijvend afvalt. Het draait er om dat je er een leefstijl van moet maken, alleen dan houd je het vol. Maar ga ook alsjeblieft niet sporten als je het niet leuk vind, kies dan een andere vorm van bewegen. Het gaat er om dat je een leefstijl voor langere termijn creëert die bij jou past. En daar wil ik je graag bij helpen!

Hoe het werkt:

Plan een intakegesprek

We starten met een vrijblijvende intake online of in Hoogeveen. Tijdens de intake proberen we jouw hulpvraag concreet te maken. Daarna bepalen we samen of we het traject samen aan willen gaan. Gaan we ervoor?! Dan plannen we een vervolgafspraak!

Doel stellen en plan maken

 In het intakegesprek hebben we je hulpvraag bepaald. Nu wordt het tijd om aan de slag te gaan. Gedurende het traject bespreken we tijdens onze afspraken hoe het met je gaat, wat goed gaat en wat nog beter kan. Waar nodig draag ik je tools aan die je helpen.

Z

Behaal je doel!

Verandering doorvoeren heeft tijd nodig. Maar na verloop van tijd worden het gewoontes. Het kan zijn dat je soms terugvalt in je oude patroon. Maar als je eenmaal met verandering bezig bent, signaleer je het snel. Je kunt nu op je eigen benen staan. De wereld ligt aan je voeten!

 

1 op 1 coaching – losse sessie

Een gratis intake gesprek gevolgd door een coachingsgesprek van 1 uur per sessie. 

Optie: online coaching.

Per sessie:

€ 60,-

1 op 1 coaching – 3 maanden

Een gratis intake gesprek gevolgd door een coachingsgesprek van 1 uur per sessie. 

Optie: online coaching.

Per 8 sessies: 

€ 450,-

1 op 1 coaching – 6 maanden 

Een gratis intake gesprek gevolgd door een coachingsgesprek van 1 uur per sessie. 

Optie: online coaching.

Per 14 sessies: 

€750,-

Neem nu contact met mij op: