Leefstijl in balans 

Ben jij er klaar voor om je mentaal en fysiek (nog) fitter te voelen? Een leefstijl die in balans is, dat willen we allemaal. Maar voor iedereen betekent in balans zijn wat anders. Maar wat nou als je voor je gevoel uit balans bent? Dan wordt het tijd om voor jezelf te kiezen met behulp van het ‘Leefstijl in balans’-programma. 

Tijdens het ‘Leefstijl in balans’-programma heb je eerst een intake consult met Alissa over wie je bent en wat je in het dagelijks leven doet, hoe jouw voedingspatroon eruit ziet en de eventuele klachten die je daarbij ervaart.

De leefstijlfactoren staan gedurende het hele programma centraal. Denk hierbij aan:

  • Slaappatroon
  • Stress
  • Beweging
  • Voeding
  • Hormonen
  • Algehele mindset

Tijdens het intake consult wordt een EMB-test afgenomen. EMB staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Via deze bloedtest wordt gekeken naar jouw vitamine- en mineralen-status. Daarnaast geeft het een beeld van jouw hormonale balans, darmgezondheid, stressbelasting, mogelijke intoleranties en energetische blokkades (denk aan schildklier-problemen).

Het geeft meer inzicht in de reden van jouw klachten: haaruitval, prikkelbare darm, eczeem, futloosheid, PCOS, menstruatie-klachten, PMS, hoofdpijn, gewichtsproblemen en een verlaagd libido.

Een EMB-test is een aanvulling op de reguliere bloedtest die je via de huisarts af kunt laten nemen, maar het is geen vervangende test. 

Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium en na ongeveer 2 weken is de uitslag binnen. Aan de hand van de uitslag wordt een persoonlijk plan gemaakt wat in een vervolgconsult met jou wordt besproken.

Jij gaat zelf aan de slag met het persoonlijk plan, maar daarnaast heb je nog twee coachingssessies met Maaike om meer balans in jouw leefstijl te creëren. Hier is ruimte om te  kijken hoe we voor jou invulling kunnen gaan geven aan je persoonlijk plan, zodat het ook echt voor jou gaat werken!

De consults kunnen online en fysiek uitgevoerd worden.

Wat houdt het in?

Intakeconsult met EMB-bloedonderzoek

Vervolgconsult om persoonlijk plan te bespreken

Twee coachingssessies gericht op je coachvraag

Leefstijl in balans

€350

Wie zijn wij?

Hi, ik ben Maaike Kuil, 27 jaar en gepassioneerd over alles dat met leefstijl te maken heeft. Ik help je graag verder op weg naar balans vanuit mijn werk als leefstijlcoach. Daarnaast mag ik graag vroeg opstaan, koken en skiën. 

Hi, ik ben Alissa, 27 jaar oud. Ik ben energiek, sportief en heb een enorme passie voor voeding. Ik werk als orthomoleculair dietist bij Voedingsbureau Yvonne Hollander. Als orthomoleculair diëtist  help ik jou graag verder op weg naar meer balans in jouw voedingspatroon en leefstijl. Verder houd ik van lezen, hardlopen en ben ik graag in de buitenlucht te vinden.

Wacht niet tot morgen, start vandaag!