Mijn missie en visie

Ik coach vanuit holistisch oogpunt. Dat wil zeggen: ik kijk verder dan alleen sporten of voeding. Je gedachten, patronen, slaap en hormonen spelen namelijk ook een grote rol in hoe jij je voelt.

In 2017 heb ik mijn studie Human Resource Management afgerond. Sindsdien ben ik ook actief in het werkveld waar ik diverse medewerkers coach. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een opleiding Sportvoeding, cursus mindfulness, opleiding Hatha yoga docent en cursus mobility trainer gevolgd. Ik heb mijn post-hbo opleiding tot leefstijlcoach afgerond, zodat ik jou een gedegen en professioneel coachingstraject kan bieden. Dit alles voeg ik samen bij het coachen van mijn coachees.

Coachen is mijn passie, maar ook mijn kracht. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonde leefstijl die voor hun werkt. Iedereen is anders, iedereen is uniek. Een leefstijl van een ander hoeft niet voor jou te werken, dus het belangrijk om naar je eigen lichaam te gaan leren luisteren. Met bewustzijn en de juiste mindset kun je alles bereiken. Ik ga je laten inzien hoe belangrijk dit is.

 

Hi, ik ben Maaike!

Leuk dat je mij beter wilt leren kennen. Ik vertel je graag wie ik ben, wat ik doe en wat je van een coachingstraject met mij kan verwachten.

Persoonlijke aandacht, een professioneel coachingstraject en een stralende ‘jij’!

Waar ik mij op richt:

Voeding, beweging, slaap, stress, hormonen en mindset

Hoogsensitiviteit

Zowel mannen als vrouwen

Wie ben ik?

Hi, ik ben Maaike Kuil, 27 jaar en gepassioneerd over alles dat met leefstijl te maken heeft. Samen met mijn vriend heb ik een huisje in Drenthe. Ik ben sportief, enthousiast en een goede luisteraar. 

Zo’n 10 jaar geleden ontstond mijn persoonlijke interesse voor voeding en beweging toen ik als puber flink was aangekomen na de vele ongezonde koekjes en alcohol. Een gezond ritme was ver te zoeken. Ik zat niet lekker in mijn vel en dat was ik zat! Ik ging aan de slag met de zoektocht naar balans. Die heb ik inmiddels gevonden en dat wil ik graag via mijn blogs, vlogs en persoonlijke coaching met je delen.

Wacht niet tot morgen, start vandaag!