Wat doet een leefstijlcoach? 

Als leefstijlcoach help ik jouw een balans te vinden in het maken van gezonde keuzes in je leven. Bij coachen gaat het er om dat de cliënt zelf tot nadenken wordt gezet. Het gaat immers om jouw leven, dus het is belangrijk dat de leefstijl bij jou past. 

Als je wilt afvallen of gezonder wilt leven of minder wilt piekeren, maar je weet niet waar je moet beginnen dan kan het inschakelen van een leefstijlcoach heel waardevol zijn. Samen brengen we je hulpvraag of klachten in kaart om te bepalen of ik jou als leefstijlcoach kan helpen.

Door holistisch coachen pakken we klachten aan. Holistisch betekent dat je kijkt naar het grotere geheel. Een hulpvraag of klacht kan door meerdere oorzaken ontstaan of in stand gehouden worden. Een leefstijlcoach helpt jou om naar je gewenste doel toe te werken. 

Belangrijke leefstijlfactoren waar ik op kan coachen:

– Afvallen
– Gezonde relatie met voeding krijgen, hebben en houden
– Stress verminderen
– Minder piekeren
– Positiever denken
– Slaap verbeteren
– Minder vermoeidheidsklachten 
– Meer bewegen
– Meer structuur in je leven
– Positieve mindset
– Angsten overwinnen
– Loslaten 
– Zelfliefde
– Bewust leven en mindfulness
– Hoogsensitiviteit

& nog veel meer!

Een leefstijlcoach is geen arts. Maar ondersteunt jou wel in het vinden van jouw balans. Het is een goede aanvulling op de reguliere zorg omdat het naar meerdere leefstijlfactoren kijkt dan alleen de klacht zelf. Het is geen quick fix, het is het veranderen van je leefstijl voor een gebalanceerd leven.

Als leefstijlcoach ondersteun ik je bij het behalen van je gewenste doel! Ik ben er voor de peptalk, het luisterende oor, om te brainstormen of wat voor manier dan ook om jou verder te helpen. YOU CAN ROCK IT!

De consults kunnen online en fysiek uitgevoerd worden.

wat doet een leefstijlcoach

Wat houdt het in?

Intakeconsult om de hulpvraag / klachten te bespreken

Vervolgconsult en plan op maat

Contactmomenten afhankelijk van je pakketkeuze

Het juiste moment bestaat niet. Start nu!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Maaike Kuil, 27 jaar en gepassioneerd over alles dat met leefstijl te maken heeft. Na jaren van eetbuien, een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen heb ik mijn balans gevonden. Ik weet als geen ander wat dit voor impact kan hebben op je levenskwaliteit. Ik help je graag verder op weg naar balans vanuit mijn werk als leefstijlcoach. 

Wacht niet tot morgen, start vandaag!